top of page
  • Carl Hammer

Lokal volieretur september 2020


Trods Corona-krise er hele verden trods alt ikke gået helt i stå.

Søndag den 6. september var der dømt lokal volieretur, hvor foreningens medlemmer kunne besøge 2 af medlemmerne og besigtige deres fuglehold.

Vi startede hos Winni og Kennet i Lem St. Kennet har sidste år udvidet fugleholdet med en stor, ny voliere i et skyggefuldt hjørne i haven.

Kennet holder tropefugle, og volieren er beboet af mange forskellige arter. F.eks.: Malet Astrild, Rød-masket Astrild, Sivastrild, Ceres Astrild, Gouldsamadine, Maskebæltefinke, Napoleonsvæver, Sommerfuglefinke, Kapuzinersisken.


Næste - og sidste - stop på den lokale volieretur var hos Aase og Carl Kjeldsen i Spjald.

Nu skulle det jo godt nok handle om fugle, men det første, der springer i øjnene, når man kommer på besøg hos Aase og Carl, er den imponerende flotte have.

Det kan undre, at der også bliver tid til at passe fugle, når "parken" også skal holdes helt i top - og det bliver den.

Men fugle er der bestemt også.

Hos Aase og Carl handler det også om tropefugle. Der er både indendørs og udendørs volierer, og der er mange forskellige arter, f.eks.:

Guldbrystet Astrild, Sommerfuglefinke, Spidshalet Bæltefinke, Malet Astrild, Goulds Amadine, Blågrøn Papegøjeamadine, Rødhovedet Papegøjeamadine, Helena Astrild, Kapuzinersisken, Skægmejse, Zebrafinke m.m.

Dagen sluttede med kaffe og kage, som gæstfrit blev stillet til rådighed af Aase og Carl
108 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page